Loting voor de tweede kwalificatieronde is op 16 juni 2021

Tijdens de tweede kwalificatieronde zijn er 54 wedstrijden die gespeeld gaan worden op 22 en 29 juli 2021. De loting bepaald welke teams tegen elkaar spelen.

De loting van de tweede kwalificatieronde van de Conference League koppelt teams als Feyenoord, Aberdeen, Kopenhagen, Basel en Gent aan een tegenstander. Zij stromen in het League pad in.

57 teams stromen in deze fase van het toernooi in. Ook 33 winnaars uit de eerste kwalificatieronde stromen door.

In het Champions Pad stromen 3 teams in die uitgeschakeld zijn in de voorronde van de Champions league en 15 teams uit eerste kwalificatieronde van de Champions League.

Feyenoord is voor de loting ingedeeld in pot 7.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-06-2021 13:45 | Bijgewerkt op: 16-06-2021 13:45 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Tijdens de tweede kwalificatieronde zijn er 54 wedstrijden die gespeeld gaan worden op 22 en 29 juli 2021. Loting bepaald welke teams tegen elkaar spelen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.