Over ons

Dit is een informatieve, onofficiële en onafhankelijke website over de Europa Conference League. Op deze website staat alles over de derde voetbalcompetitie van de UEFA, zoals het speelschema, de stand en de uitslagen. Verder bevat deze site informatie over bijkomende zaken. Check de sitemap voor een overzicht van alle pagina's. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Contact

Wanneer er informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Verantwoordelijke persoon

Patrick (auteur en webmaster)

De content op deze website is geschreven en gemaakt door Patrick. Hij is de enige individu die verantwoordelijk is voor de website en de content op de pagina's. Deze webmaster werkt niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is.

Patrick voetbalt zelf al meer dan 25 jaar en volgt het dagelijkse nieuws op de voet.

Bronvermelding

De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet. De volgende betrouwbare bronnen zijn geraadpleegd:

Deze website is een onofficiële fansite op basis van op het internet vergaarde informatie.

Advertenties

Naast informatie wordt op uecl-voetbal.nl/ ook reclame gemaakt voor het wedden op voetbal. Deze vorm van reclame komt goed overeen met het onderwerp van de website, namelijk voetbal.

Als bezoeker word je op geen enkele wijze verplicht deel te nemen aan deze weddenschappen. Wel wordt getracht om bezoekers de beste aanbiedingen en promoties van diverse bookmakers te tonen.