De Europa Conference League beker is onthuld

De beker van de Europa Conference League is onthuld door de UEFA. De nieuwe competitie zal op donderdag gespeeld gaan worden en geeft meer teams de kans op Europees succes.

De deelnemers aan deze nieuwe competitie strijden om de 11 kilo zware beker. De trofee is 57,5 centimeter hoog en bestaat uit 32 langwerpige zeshoekige vlakken die gedraaid naar boven gaan.

Door de ECL krijgen spelers de kans om zich op een hoger niveau te ontwikkelen, en clubs krijgen de kans op een grote beker in hun prijzenkast. Méér landen en clubs krijgen nu de kans om zich verder te ontwikkelen op Europees niveau.

Bekijk de Europa Conference League beker met meer achtergrondinformatie.

De Europa Conference League beker is onthuld

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 24-05-2021 18:59 | Bijgewerkt op: 24-05-2021 18:59 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De beker van de Europa Conference League is onthuld door de UEFA. De trofee is 57,5 centimeter hoog en weeg 11 kilo.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.