VAR wordt ingezet in knock-out fase van Conference League

De VAR wordt ingezet in de knock-out fase van de Conference League. De Video Assistant Referee zal aanwezig zijn bij de wedstrijden vanaf de play-offs.

Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi wordt de VAR gebruikt in de knock-out fase tot en met de finale. De UEFA heeft dit op 12 januari 2023 besloten.

AZ Alkmaar krijgt dus ondersteuning van het scheidsrechterskorps in het verdere verloop van de UECL.

De play-offs worden gespeeld op 16 en 23 februari, waarna de winnaars doorstromen naar de achtste finales. De finale vindt plaats op 7 juni in Praag, Tsjechië.

De VAR wordt ingezet in de knockout fase van de Conference League

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 12-01-2023 20:40 | Bijgewerkt op: 12-01-2023 20:40 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De VAR wordt ingezet in de knock-out fase van de Conference League. De Video Assistant Referee zal aanwezig zijn bij de wedstrijden vanaf de play-offs.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport