Conference League wordt uitgezonden op SBS of Veronica

De Europa Conference League wordt voor het eerst uitgezonden via Talpa. Ook de Europa League is op SBS of Veronica te zien.

De Champions League verhuist van Talpa naar RTL, waarmee het dus omwisselt met de EL. De CL werd sinds 2014 via Talpa uitgezonden, maar nu heeft RTL de slag dus gewonnen.

Talpa raakt dus het grootste voetbaltoernooi voor Europese clubs kwijt, maar krijgt de twee daaronder liggende competities voor terug. Juist in de EL en de ECL zullen veel Nederlandse teams actief zijn.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 20-12-2020 17:00 | Bijgewerkt op: 20-12-2020 17:00 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De Europa Conference League wordt voor het eerst uitgezonden via Talpa. Ook de Europa League is op SBS of Veronica te zien.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN