Kovacs is scheidsrechter van Conference League finale 2022

Istvan Kovacs is de scheidsrechter van de Conference League finale 2022. De 37-jarige Roemeense scheidsrechter krijgt de leiding over de eindstrijd tussen Feyenoord en AS Roma op 25 mei in Albanië.

Het is de eerste Europese clubfinale van Kovacs. Hij is sinds 2010 al internationaal scheidsrechter en dit seizoen leidde hij 10 Europese duels, waaronder de halve finale van de Champions League tussen Manchester City en Real Madrid.

Kovacs wordt geassisteerd door Vasile Florin Marinescu en Mihai-Ovidiu Artene, beide uit Roemenië. Vierde official bij de finale is Sandro Schärer uit Zwitserland. De VAR is toegewezen aan Marco Fritz uit Duitsland, samen met zijn landgenoten Christian Dingert en Bastian Dankert.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 17-05-2022 10:24 | Bijgewerkt op: 17-05-2022 10:24 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Istvan Kovacs is de scheidsrechter van de Conference League finale 2022. De Roemeense scheidsrechter krijgt de leiding over Feyenoord - AS Roma.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

HollandsNieuwe