Loting voor eerste kwalificatieronde is op 15 juni 2021

De loting voor de eerste kwalificatieronde van de Conference League is op 15 juni. De trekking wordt vanaf 12:00 uur live uitgezonden op online media.

70 teams van de totale 184 deelnemers zijn betrokken bij de indeling in de eerste kwalificatiereeks. De 70 teams worden verdeeld over twee potten, gebaseerd op de UEFA club coëfficiënt ranking aan het begin van het seizoen.

De loting levert 35 wedstrijden op, telkens tussen een team uit pot 1 en een team uit pot 2. De wedstrijden worden gespeeld op 8 en 15 juli, en de winnaars gaan door naar de tweede kwalificatieronde.

De loting voor de tweede ronde is op 16 juli.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 26-05-2021 18:02 | Bijgewerkt op: 26-05-2021 18:02 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Loting voor de eerste kwalificatieronde van de Europa Conference League is op 15 juni. De trekking wordt vanaf 12:00 uur live uitgezonden op online media.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport